Καλή χρονιά!

Να ζητήσω συγνώμη απ’ τους λίγους αλλά εξίσου σημαντικούς αναγνώστες του blog μου, καθώς με τις μετακομίσεις και αλαγές χώρες, τη γαλοπούλα και τα μελομακάρονα, ατόνισα και δεν έχω γράψει κάτι καιρό τώρα. Όμως σύντομα θα αρχίσει το blog να επανέρχεται, όπως και η σιλουέτα μου. Ελπίζω δηλαδή. Μετακόμισα Πετράλωνα στην Αθήνα σε ένα πολύ γλυκό διαμέρισμα (thnx Λουκία) και πλέον πάμε πάλι απ’ την αρχή. Πολλοί θα με ρωτήσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, γιατί γύρισες. Κάτσε έξω ρε εκεί είναι οι δουλειές! Αυτό μου λένε συνήθως. Όμως η ζωή είναι τόσα παραπάνω από μια δουλειά. Είναι αγάπη, είναι οικογένεια, είναι φιλία, είναι εμπειρίες, είναι στιγμές χαράς και γέλιου και πάνω από όλα είναι μικρή. Κι αν δεν την νιώθεις μικρή εσύ ακόμα, μπορεί να την νιώθει μικρή κάποιος γύρω σου. Γύρισα γιατί ένιωσα πως πρέπει να γυρίσω. Θα ξαναφύγω αν το νιώσω μα μέχρι τότε, θα εκπέμπουμε live από την Αθήνα και ενιότε από τα Γιάννενα (γιατί αγαπάμε τους κασμεράδες, ούτε καν Μαρινίκη, Πέρσες, Τάσος Πάντος, ναρούτο κόψε πατζάρι, τριο πούσης Σάντος κτλ κτλ κτλ) και Πάτρα γιατί αγαπάμε και goffieuδες και ερήμη, χομπίστες, λιτός Δωρικός, δεν μπορώ κτλ κτλ κτλ.

Μέχρι τότε να έχετε όλοι το νου σας (του).

Advertisements

About Κύριος Καρπούζης

Αρχιτέκτων χωρίς άδεια και αιτία, μουσικός μιας ζεστής θερινής νύχτας, ζογκλέρ καρπουζιών, ανισσόροπος ακροβάτης, ρομαντικός παραμυθάς εννίοτε και ποιητής, δειλός συγγραφέας, πιστός των αστρολογικών προβλέψεων, της πίστης, της μοίρας, της Σκύλας και της Χάρυβδης.
This entry was posted in Γενικά/General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Καλή χρονιά!

 1. kaede says:

  γύρισες τελικά ε? ;o welcome back, όπως και να χει! :]

 2. Καλή χρονιά Μάικ. Καλωσόρισες.
  Θα σου πω μια σοφή κουβέντα που δεν θυμάμαι που διάβασα ή ποιος την είπε, αλλά ισχύει: “Η ζωή είναι τόσα παραπάνω από μια δουλειά. Είναι αγάπη, είναι οικογένεια, είναι φιλία, είναι εμπειρίες, είναι στιγμές χαράς και γέλιου και πάνω από όλα είναι μικρή.”
  Το νου σου.

 3. kaede says:

  Hm, τώρα που το ξαναδιαβάζω (γιατί χτες ήμουν λίγο σε zombie mode ;p) όντως πολύ ωραίο αυτό που έγραψες. Και χαίρομαι για σένα που είσαι τόσο σίγουρος για τις επιλογές σου!! heh. Καλή χρονιά να’χουμε ρε Μάικ 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s